Qui sóc?

Crec que vaig néixer per ser cuiner… i que per això, ja quan era ben petit, passava els caps de setmana i les vacances cuinant a casa meva.

Perquè sempre ha estat la meva passió, és la meva vida i serà el meu destí.

I les meves ganes de millorar m’han portat a ser perfeccionista. Gairebé mai estic content amb la meva feina i, de fet, m’agrada el fet de no estar-ho. Perquè crec en créixer, en la inquietud per millorar, en sentir i en fer gaudir dels sentits. Quan tenia 20 anys vaig marxar de la meva terra i, amb el temps, he entès com es valoren les coses quan no les tens i que el bon camí és estar sempre obert a aprendre.

El meu trajecte ha estat molt bonic, ja que he tingut la sort de trobar-me amb grans professionals que m’han ensenyat moltíssimes coses. També he après amb el patiment i l’esforç. Ara crec que ha arribat el moment de jugar a casa.

Qui sóc?

Crec que vaig néixer per ser cuiner… i que per això, ja quan era ben petit, passava els caps de setmana i les vacances cuinant a casa meva. Perquè sempre ha estat la meva passió, és la meva vida i serà el meu destí.
I les meves ganes de millorar m´han portat a ser perfeccionista. Gairebé mai estic content amb la meva feina i, de fet, m´agrada el fet de no estar-ho. Perquè crec en créixer, en la inquietud per millorar, en sentir i en fer gaudir dels sentits. Quan tenia 20 anys vaig marxar de la meva terra i, amb el temps, he entès com es valoren les coses quan no les tens i que el bon camí és estar sempre obert a aprendre.
El meu trajecte ha estat molt bonic, ja que he tingut la sort de trobar-me amb grans professionals que m´han ensenyat moltíssimes coses. També he après amb el patiment i l´esforç. Ara crec que ha arribat el moment de jugar a casa.