Qui sóc?

Crec que vaig néixer per ser cuiner… i que per això, ja quan era ben petit, passava els caps de setmana i les vacances cuinant a casa meva.

Perquè sempre ha estat la meva passió, és la meva vida i serà el meu destí.

I les meves ganes de millorar m’han portat a ser perfeccionista. Gairebé mai estic content amb la meva feina i, de fet, m’agrada el fet de no estar-ho. Perquè crec en créixer, en la inquietud per millorar, en sentir i en fer gaudir dels sentits. Quan tenia 20 anys vaig marxar de la meva terra i, amb el temps, he entès com es valoren les coses quan no les tens i que el bon camí és estar sempre obert a aprendre.

El meu trajecte ha estat molt bonic, ja que he tingut la sort de trobar-me amb grans professionals que m’han ensenyat moltíssimes coses. També he après amb el patiment i l’esforç. Ara crec que ha arribat el moment de jugar a casa.

À propos de moi

Depuis mon enfance, la cuisine est mon amour, ma vie et mon destin. J’ai toujours préféré passer mon temps libre dans la cuisine, à créer de nouveaux plats, qui ne satisfaisaient que très rarement mes critères de qualité perfectionnistes. J’ai eu la chance de rencontrer d’excellents enseignants, qui m’ont inspiré de differentes techniques. Je crois fermement au travail et à la discipline, et à l’ apprentissage continu. Avec Brots, j’ai décidé de prendre les choses en mains propres et de construire mon propre avenir. Je crois en l’avenir et suis persuadé que mon savoir-faire et mon expérience me ermettra de réaliser ce projet avec succès.